Nejnovější recenze ze sekce Replikátory portů a dokovací stanice
- Plně podporována tabletem, ke kterému se dá rozumně lehce připnout.
- Dobrý design.
- Skvěle fungující klávesnice (na notebook pohodlná).
- Dobře použitetné polohovací zařízení.
- Mechanické provedení je dobré.
- Připínání k tabletu pomocí magnetů (na jedné strně) a výsuvného zámku (na druhé straně) funkuje skvěle.
- Vkládání a vyjímání tabletu do klávesnice nedělá žádný problém.
- Na to, že je to jen klávesnice, má dost velkou hmotnost. Ale to bude dáno nutností zpevnit konstrukci pro možnost vložení tabletu do polohy otevřeného notebooku.
- Nebylo by špatné moci mít v klávesnici druhou baterii. Ale to není u této koncepce (spojení jen USB) prakticky možné.
Kdo chce ACER ICONIA TAB W500/501 používat i jako notebook, ocení tuto klávesnici, navrženou pro tento model.
Jinak se samozřejmě s ICONIA TAB W500/501 dá žít i bez klávesnice.
Ocenil jsem tuto klávesnici při instalaci Windows 8, kde mi to zjednodušilo zálohování původních Windows 7 Home.
Prosím, pochopte, že stanici používám pouze asi 10 dní a to, co jsem od ní očekával splňuje.
- - pro iPod nano je perfektní, napojíte do něj repro s PC a máte
- dokovací stanici a rádio s mp3
- - pro iPad se dá použit jako externi monitor k mini PC spolu s iPhonem jako myší
- - iPhone 4S v něm moc dobře nesedí a má tendenci vyklouzávat nahoru a padat, což je způsobeno tvarem zadní časti telefonu.
Jako dokovací stanice pro iPad a iPod je to dobrá volba, ale pro iPhone 4 a 4S se nehodí.
- Porty, které potřebuji.
- Přes jedno USB rychle připojím periferie.
- Chybí napájení notebooku.
Nic lepšího stejně není. Používám se Zenbook.
- Provedeni konektoru
- Stabilita
- Rychlost instalace a zapojení.
- Není napájení z portu USB.
Dobrý
- setri misto na stole
pohodlne reseni
AXAGO - ADD-XM USB2.0 MEGA station 9xUSB/LAN/eSATA/audio (docking station - dokovací stanice) ADD-XM
- dobrý nápad
nutnost pro ultrabooky s minimem konektorů
- Koupeno na domácí použití - pohodlná manipulace s notebookem.
- DVI výstup
- LPT port
- 4x USB port
- Zakoupeno na eBayi za desetinovou cenu.
- Obskurní S-Video výstup
- U D830 částečně zakrývá výdech chlazení
Sháněl jsem k použitému D830 dokovací stanici, protože jsem na její funkci byl zvyklý ze zaměstnání.
Konkrétně u D830 rozšiřuje počet USB portů na 4, což se hodí pro připojení periférií.
- Super
Super
- Rychlé zasazení disků, jednoduché, duplikuje bez problémů, připojení přes USB a načtení disků rychlé a jednoduché (na Windows 7).
- Pouze drobný nesoulad oproti manuálu - kontrola činnosti při duplikování: nebliká červeně, ale svítí stabilně modře - asi nové vylepšení. Chvilku jsem zmatkovatl, ale nechal jsem to a je to O.K.
- ;
moje hyba.mam krit na iphone tak se mi tam nevleze
- Všechny potřebné porty
Nejpohodlnější varianta zapojení notebooku na externí LCD, klávesnici, myš a ostatní periferie
- Stačí jen připojit..
Super věc..